Vacuvin


VacuVin staat bekend om haar innovatie oplossingen voor in de bar, keuken, en op tafel. Alle VacuVin producten zijn van duurzaam materiaal en hebben allemaal een stijlvol design.


Weergave:
 


Bezig met laden...
30%
visibility

VacuVin champagne opener

Met de VacuVin champagne opener hoeft u nooit meer zenuwslopend een fles champagne open te maken!

9,95

6,95

30%
visibility

VacuVin Jar Opener

De VacuVin Jar Opener is een handige blikopener waarmee u potten gemakkelijk en snel opent zonder de deksel te beschadigen.

14,95

10,45

30%
visibility

Vacuvin Layering Too

Maak een perfecte lagencocktail met de VacuVin Layering Tool

8,95

6,26

30%
visibility

VacuVin Muddler & Tools cocktailset

De VacuVin Muddler & Tools cocktailset. Alles bij de hand voor het maken van de perfecte cocktail.

11,95

8,36

30%
visibility

VacuVin Multi Jigger

De VacuVin Multi Jigger. Een handig hulpmiddel voor het maken van cocktails.

7,95

5,56

30%
visibility

Vacuvin recipe sticks cocktail | set van 6

Deze zeer handige Cocktail recept stokjes zijn het perfecte hulpmiddel voor elke cocktail liefhebber. Elk stokje kent zijn eigen cocktail...

7,95

5,56

VacuVin kurkentrekkers

In ons assortiment vindt u diverse kurkentrekkers van VacuVin. Deze zijn allemaal zo ontworpen dat het openen van een wijnfles zeer gemakkelijk en snel gaat. Leuk en handig om zelf in huis te hebben of om cadeau te geven!

VacuVin wijnaccessoires

VacuVin heeft naast kurkentrekkers ook veel handige wijnaccessoires. Denk hierbij aan een hulpmiddel om wijn te schenken zonder te morsten (wine server), of aan een foliesnijder om gemakkelijk en veilig het folie van de wijnfles te halen.

VacuVin wijnthermometer

Wijn is het lekkerst als hij op de juiste temperatuur is. Met de Snap wijnthermometer van Vacuvin ziet u dit in één oogopslag. Hij is handig om de fles te binden en meet zo zeer nauwkeurig de temperatuur van de wijn.

VacuVin accessoires

Het VacuVin assortiment bestaat uit vele accessoires die iedereen thuis kan gebruiken. Met bijvoorbeeld een handige Vacuvin cocktail set maakt u in een handomdraai de lekkerste cocktails. En met de champagen opener maakt u voortaan zonder zenuwen een champagne fles open!