Ruilen en retouren

RETOURNEREN

Retourvoorwaarden

Alle producten op de website van bottlebob.nl kunnen - zonder reden - binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd indien deze ongebruikt zijn en in originele staat verkeren. Controleer bij ontvangst van de bestelling altijd of alles volledig is geleverd en of een artikel geen beschadigingen heeft. Mocht dit toch het geval zijn neem dan direct contact met ons op.

Indien je een artikel retour wilt sturen, lees dan eerst onderstaande voorwaarden:

  • Stuur de betreffende artikelen in een zo oorsprongelijk mogelijke staat en onbeschadigd aan ons terug 
  • Nadat je hebt aangegeven het artikel terug te sturen of op het moment dat je het artikel terugstuurt, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggeboekt. Uiterlijk binnen 30 dagen
  • Let op! De retourkosten (de verzendkosten van de klant naar bottlebob.nl) zijn voor eigen rekening

De volgende producten zijn uitgesloten van retour

  • Beschadigde artikelen (door eigen toedoen)
  • Gebruikte artikelen
  • Door verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken  

Bestelling retourneren

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden, retourneer je product(en) dan aan onderstaand adres. Voeg altijd de door ons meegestuurde pakbon toe.

Bottlekings VOF
Langestraat 98
7419AV Deventer

GARANTIE 

Wij van bottlebob.nl gaan uit van de degelijkheid van onze producten. Af en toe kan het voorkomen dat er een productiefout tussen onze voorraad zit. Bij een defect kan de koper beroep doen op de wettelijke garantie. Als het product niet voldoet aan je wensen neem dan contact met ons op. 

KLACHT

Mocht je een klacht hebben over onze producten en diensten dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail of bel +31 (0) 53 574 4098