Bottlekings V.O.F


Bottlekings V.O.F is de officiële leverancier van de bottlebob in de gehele BeNeLux. In het jaar 2008 is studentenbedrijf Bottlekings het leven in geblazen. Het toenmalige studentenproject Jong Ondernemen was de aanleiding voor de oprichting van de Nederlandse distributeur van de innovatieve bottlebob.

Na een zeer succesvolle periode gekent te hebben als studentenonderneming is in 2009 de stap gemaakt om als VOF verder te gaan.

Na deze periode heeft bottlekings V.O.F ook op internationaal gebied grote stappen gemaakt en is een belangrijke speler op de markt van alternatieve flessenopeners geworden.

Wij zijn duurzaam
 


Ook wij proberen ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Dit doen wij door bewust met verpakkingsmaterialen en papier om te gaan. Wij hergebruiken zoveel mogelijk dozen en opvulmateriaal. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en zorgen altijd dat deze optimaal beschermd bij u worden afgeleverd. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk digitaal om het papierverbruik tot een minumum te reduceren.