Glass Dharma


Een leuk alternatief voor plastic rietjes zijn de glazen rietjes van Glass Dharma. Een groot voordeel bij glazen rietjes is dat u ze kunt hergebruiken en daardoor erg duurzaam zijn. Qua aanschaf zijn glazen rietjes niet goedkoop maar u heeft er wel lang plezier van.

Gaan glazen rietjes dan niet snel kapot? Zolang u ze niet op een stenen ondergrond laat vallen zullen ze niet gauw kapot gaan. Het zijn namelijk erg sterke rietjes. Ze breken dus ook niet zomaar in de mond of in het drankje.Glazen rietjes zijn ook nog eens beter voor het milieu en voor uw eigen gezondheid. Plastic rietjes zijn namelijk vaak niet BPA vrij. Daarnaast laten plastic rietjes soms ook een smaakje achter in het drankje. Dit is allemaal met glazen rietjes niet het geval. Sterker nog, sommige drankjes gaan er juist lekkerder door smaken door ze met een glazen rietje te drinken! Schoonmaken gaat ook eenvoudig: u houdt het glazen rietje onder de kraan en hij spoelt zo schoon. Wanneer u het rietje iets langer heeft laten liggen en met de kraan niet helemaal schoon krijgt, is er een handig schoonmaakborsteltje waarmee dat eenvoudig gaat. Het zijn dus ook herbruikbare rietjes.

De rietjes zijn in verschillende varianten verkrijgbaar; de rechte versie, de kromme versie en de rechte versie met Bubble's. Alle rietjes zijn in onderstaande diameters verkrijgbaar.

Overzicht Glass Dharma modellen