Aardvark rietjes


Aardvark papieren rietjes Are made in the USA. In 1888, een man genaamd Marvin Stone patenteerde het eerste papieren rietje. Dit zijn de diezelfde rietjes die Aardvark nu nog steeds maakt. Veilige, duurzame en milieuvriendelijke rietjes De Aardvark rietjes zijn de veiligste papieren rietjes verkrijgbaar op de markt. Ze zijn niet giftig, 100% Chlorine vrij en de enige FDA keurmerk goedgekeurde papieren rietjes op de markt verkrijgbaar. De papieren rietjes zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Aardvark gebruikt alleen niet giftige, BPA loze en een 100% chlorine vrije materialen. Dit in tegenstelling tot vele papieren rietjes van andere fabrikanten.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Buigbare papieren rietjes FANCY DOTS | 600 stuks

49,95

visibility

Buigbare papieren rietjes GRIJS | 600 stuks

49,95

visibility

Buigbare papieren rietjes HEMEL BLAUW | 600 stuks

49,95

visibility

Buigbare papieren rietjes MINT | 600 stuks

49,95

visibility

Buigbare papieren rietjes RED CANDY | 600 stuks

49,95

visibility

Buigbare papieren rietjes ROZE| 600 stuks

49,95

Ze zijn duurzaam!

Aardvark is trots op het feit dat de Aardvark papieren rietjes de meest sterke en duurzame rietjes op de markt verkrijgbaar zijn. Andere papieren rietjes worden snel zacht en brokkelen af wanneer deze vochtig worden. De inkt kan ook loslaten en in het drinken terecht komen. Dit zal nooit met de Aardvark rietjes gebeuren. Ze zijn sterk en duurzaam, van de eerste tot de laatste slok.

Ze zijn milieuvriendelijk

Je kunt er niet om heen, vervuiling door plastic rietjes. Deze zijn niet biologisch afbreekbaar en blijven dus overal liggen. Alle papieren rietjes van Aardvark zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. In een normale omgeving zal gemiddeld 45 tot 60 dagen duren voordat een Aardvark rietje volledig verteerd is.

Het zijn leuke en gekleurde rietjes!

Aardvark maakt leuke rietjes dankzij de kleurrijke patronen. Bovendien zijn het lange rietjes dus ze passen in ieder glas. Dus bent u op zoek naar leuke gekleurde rietjes? Met Aardvark rietjes zit u altijd goed!

Aardvark rietjes kopen

In ons assortiment vindt u diverse rietjes van Aardvark. Wij leveren altijd uit voorraad dus u heeft ze snel in huis!